Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 2 Championship
-
Member
Sacaluka, sincer, imi pare rau ca te-ai retras, nu ar fi trebuit.Probabil ca ai considerat ca nu mai ai sanse la locurile 1-2-3.. nu stiu, dar mai sunt 4 etape, multe s-ar fi putut intampla.Dupa conflictul pe traseu pe care l-am avut cu tine pe Laguna Seca, la nervi as fi renuntat, dar m-am trezit a 2-a zi. si am zis, wtf.. merg mai departe, 6 zile, cate 2-3 ore /zi am cautat setari, trase, am ales sa-mi pierd timpul in continuare cu trainingu' . Sunt conflicte reale intre piloti, echipe F1, FIA..etc unde e vorba de milioane, aici e vorba de un joc. La inceput (Laguna Seca) am prins pica, dar a doua zi m-am calmat, am zis domle' e moldovean de-al meu.. ce dreq, ne luptam intre noi.. ? Eu sper sa cucerim lumea, cum fac chinezii.Azi am fugit de la un botez numai ca sa ajung la cursa.
Pls. trage un pahar de wiski' si intoarce-te printre noi. Multam'.