Nu vreau sa fiu rau dar sectiunea aceasta din forum ar trebui sa se numeasca "Pune o intrebare, fi ignorat" pentru ca am pus deja 3 intrebari si nu am primit nici un raspuns. Am incercat sa evit intrebarile de n00b ca am degete sa scriu la tastatura si sa caut pe google dar vad ca numai la acest gen de intrebari se dau raspunsuri. Problema cu ce vreau eu sa stiu este ca google nu are raspuns din moment ce este o intrebare valabila doar in tara noasta, unde din pacate nu exista inca o comunitate mare de gameri consolisti, forumul acest fiind cam singurul pe care se afla oameni cu experienta. Mai intreb o data poate gasesc pe cineva care stie. Deci folosind internet mobil de la orange (la care nu ii cunosc inca MTU) prin calculator, pot sa ma conectez la xboxlive folosind o conexiune partajata? Am nevoie de aceasta informatie ca sa stiu daca imi activez sau nu optiunea de internet, pentru ca accesul care il am la internet este restrictionat prin ROedu iar MTU este de 1492. Daca reusesc in cele din urma sa ma conectez la xboxlive dupa ce ii fac "optional media update" cand o sa fac update la dashbord o sa trebuiasca sa inlocuiesc si update-ul media si sa ma reconectez la xboxlive? As fi recunoscator daca primesc un raspuns. Merci!