Quote Originally Posted by trickz View Post
Daca ei spun ce spun, care este treaba ta? Nu poti sa te inalti daca nu le zici de calea cea dreapta? Fa-te preot pentru asta. Momentan esti la fel de muritor ca noi toti si, la fel ca noi toti, nu poti judeca cine unde ajunge. Asta judecand chiar dupa credinta proprie. Eu sunt crestin dar nu ma vezi wohoo haha veniti toti evreii incoace.. si toti arabii.. si va fac eu crestini. Eu imi vad de viata mea linistita si o traiesc cum pot.. Daca x este ateu sau doar cretin si nu stie diferenta dintre gluma buna si gluma proasta, nu este problema mea. Ma insulta, cumva, pe cat posibil incerc sa nu ma cobor la nivelul lui (mai sunt exceptii care ma scot din sarite..) si stau chill. Credinta personala este o decizie cu care nu neaparat te nasti dar ajungi, in timp, la ea. Daca ii zice Buddha, Allah, Dzeu, Katy Perry... nu sunt eu in masura sa judec. Ii accept pe toti, atei sau credinciosi.

Again, parerea personala despre rai/ iad este un domeniu care ar trebui sa fie intim, nu WOHOOO FORUMULEEE EU CRED IN POKEMONII DIN RAI MAAA! Nu o zic in nume de rau.. doar... sa pastram o intimitate unde e cazul. Sincer, daca x sau y crede in reincarnare si z crede in moarte eterna, nu ma ajuta pe mine (generic vorbind, mine) sa fiu un om mai bun, cel putin nu in momentul asta.

In concluzie... Chill si spam usor. Pentru discutii filozofice, in limitele bunului simt, exista topicuri dedicate.
multumesc trickz pentru ca m-ai adus cu picioarele pe pamant. imi cer scuze daca v-ati simtit ofensati de posturile mele