Quote Originally Posted by Taw View Post
Intrebare 1: vad ca ai facut 1000/1000 la el, ai invatat ceva din jocu asta, te-ai specializat pe vreun personaj?
...nu chiar.

Personajul meu preferat era Yoshimitsu dar acum a fost �nlocuit de Alisa. �mi place că e instabilă și că mereu combină miscările...te miri ce iese la final lol (doar e creația lui Geppetto Boskonovitch).

Ce interesant Geppetto - pinochio Alisa

...iar c�nd vreau diversitate �n stiluri �l iau pe Mokujin și gata.

Quote Originally Posted by Taw View Post
Intrebare 2: cum joc CAMPAIGN MODE la dubla?Am inteles ca se poate doar Online.
...aici nu știu ce să-ți răspund. N-am jucat Scenario Campaign online. Am jucat �mpreună cu CPU (offline). E destul de deșteaptă Alisa, iar dacă ai grijă de ea...ea are grijă de tine. Se upgradează singură (Lv.10 max.). Item-urile sunt �n funcție de...dificultate. Spre final primești item-uri de rank A sau S.

Pe parcurs...poți să-ți schimbi personajul principal. Am jucat cu Lars doar primele două misiuni. Mă cam enervează Lars...�nafară de freza lui...nimic nu-mi place la el.

�n Scenario Campaign este un BUG destul de enervant c�nd vrei să-ți echipezi personajul (cel puțin eu �l văd ca pe un BUG). Nu prea știu cum să-l explic...dar așa pe scurt: dacă ai un item (un obiect vestimentar) puternic și vrei să-l schimbi...nu poți. Adică poți dar nu se contorizează puterea lui. Ți-l pune doar pe tine și salut...

...trebuie să tot dai default și să le schimbi. Și asta e aiurea c�nd ai O TONĂ de item-uri și le resetează pe toate și trebuie să iei de la 0 toată costumația + acel item mai puternic.

E ca și la Quake...cum ai da peste un BFG, și ți-ar arăta doar skin-ul de BFG și-ar trage cu gloanțe de pistol...

*p.s.

Dacă vrei să joci Arcade Mode (Classic) trebuie să intrii �n Arena. Joci puțin Scenario Campaign, iar după c�teva misiuni (3 sau 4...nu mai rețin) o să vezi pe hartă Arena. Intrii acolo și gata...

...dar și așa...tot nu-i bine că nu poți șă joci cu Lars/Alisa...doar cu ceilalți.

S-au cam axat pe Scenario Campaign...și asta nu-i chair un lucru bun. �n cazul ăsta puteau implementa un control scheme mai bun...

...eu unul preferam un versus storyline (mix.) mai complex, iar Scenario Campaign și fie așa....ca un bonus (ca �n Tekken 3).

Dar e bine și așa