Quote Originally Posted by Taw View Post
Mane da cum ai reusit sa strangi cele 5.000.000 pt achivementu respectiv?
5 mil G? E simplu.

Banii se contorizeaza de peste tot. Arcade, Online versus, etc. dar �n special Scenario. La �nceput iei 1.000G la un sac de bani dar dacă ești atent...la fiecare final de rundă (stagiu) �ți arată ce item-uri ai luat. Sunt unele item-uri ce-ți măresc valoarea banilor din sac cu 350%+...

...�ți dai seama

Eu acum cred că am peste 137 de milG. Trebuie g�ndit cum joci Scenario. Dacă vrei să faci bani...atunci �ți pui item-urile ce măresc valoarea banilor...�n defavoarea item-urilor element (gheață, foc, electricitate...).

Eu le-am combinat...iar după ce mi-am str�ns destui bani...am pus doar item-uri element + health. Nu prea se �mbină elementele...dar asta e...dec�t să arate bine și să facă damage minim...mai bine arată ca un crab uriaș cu pălărie...lol

Indiferent c�ți bani ai...să nu-i arunci pe haine �n Scenario...că n-are niciun rost. Au putere 0 (ca să zic așa). Mai bine uită-te atent �n lista de haine(item-uri) și gata...dai Equip (iar apoi Sale...dacă vrei).

Mai este și un fel de slot machine (la online versus) dar nu știu cum se declanșează...e ceva random. Oricum nu prea primești bani...10.000 (depinde de noroc). Dar cei mai mulți se c�știgă �n Scenario...mai ales �n nivelul lui Yoshimitsu (Kigan Island) unde faci lejer 2 mil G

Stai liniștit că așa am reacționat și eu la �nceput...c�nd am văzut că Aura costă 10 mil G am zis...WTF?! P�nă fac eu at�ția...lol

Oricum...eu după ce-am terminat Scenario...am dat Reset to Default. Mie-mi plac personajele default...așa cum le știu și cum am crescut cu ele.

.(personajele noi nu intră �n discuție).

---------- Post added 16-11-2009 at 11:40 PM ----------

De c�teva minute am intrat cu Alisa online...

...wooooo!

�ncep să-i stăp�nesc apucăturile - O mai ia razna cu picioarele (așa-i comco-ul ) și se oprește ...pe undeva lol

---------- Post added 16-11-2009 at 11:41 PM ----------

Combo* - stupid merge