Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Intrebari Brainiac
-
Senior Member
La mine curge si in sensul acelor de ceasornic si invers .
Oricum am spus ce cred eu ca conteaza :
Eu cred ca efectul Coriolis afecteaza foarte putin , cred ca mult mai mult conteaza forma vasului din care se scurge si alte forte ( curenti de aer, gravitatie , presiunea etc. )
Experimentul a fost facut si la Brainiac si daca ar fi fost dupa mit : in emisfera nordica sa curga in sensul acelor de ceasornic , in emistera sudica invers si la ecuator sa nu mai faca vartej si sa cada direct in jos.
Dar in emisfera sudica a mers in amandoua sensurile si in emisfera nordica la fel . ( dar direct in jos nicaieri)
Deci........Myth Busted
Next...