Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
[+] dorința mea e să stau frumos pe balcon...cu un sniper...și să iau trecătorii de pe stradă...aleatoriu. Da? Ai bluză verde...na! Da? Aculți manele la teefon, na! Da? Mergi s�mbăra la biserică, na! Da, ai DACIA 1310? Na! Da? mergi pe stradă cu pantofi ca schiurile și �mbrăcat �n cămașă transparentă, na! Da, ai telefon scump de 1000 de milioane și dai beep-uri să te sune lumea �napoi, na! Și tot așa... (am o listă...inetrminabilă). Și c�nd n-ar mai răm�ne lume de �mpușcat...m-aș �mpușca pe mine...și salut. Toate astea + R�sul lui The jocker...[/SPOILER]
Nu ai idee cat de greu e sa tintesti cu sniperu, multtt mai greu decat pare in jocuri.Aveam anul trecut un coleg si avea un sniper de plastic care i-a atasat o luneta adevarata de pusca.Adevaru e ca apropie foarte mult dar e extrem de dificil sa ti macar 3 secunde tinta pe un punct fix.Nu aveam tripod, il tineam pur si simplu pe balcon plus ca daca il tii pur si simplu in mana nu prea poti observa nimic ca la fiecare miscare a mainii ''fuge'' imaginea.Oricum mi-a placut foarte mult ideea ta.