poate imi dati si mie un drept la replica.
placile de baza sunt de pe ebay,eu pentru falcon am platit 190 de lei.NU stiam ca sunt banate.am luat 3,si dupa cum am vazut ulterior,sunt toate banate.

i-am zis tipului care a venit la reparatie ca ii dau banii inapoi (100 de lei),si ii pun si placa lui de baza originala la loc.
problema este ca are mosfeturi arse,consola nu mai porneste deloc.poti sa te duci sa o repari la donely din partea mea.

mi se pare absurd sa ma acuzi de porcarii de genu asta,cand eu am iesit in PIERDERE.
daca tu preferi o consola care nu porneste in schimbul uneia care nu instaleaza pe hdd,vino si iti dau placa ta de baza inapoi + si banii de reparatie.
o sa fie ca inainte.sa vad atunci ce reprosuri imi mai aduci.

edit: si ti-am zis ca ai 6 luni garantie,nu 3.
daca eu intradevar vroiam sa te prostesc,nu iti mai ziceam ca ti-am schimbat placa,nu e logic?
iti ziceam "domne,ti-am reparat-o.tu ti-ai banat-o singur,ca o ai modata" . puteam sa zic asta,dar ti-am zis din prima ca nu merge reparata,si ca iti schimb placa de baza,lucru cu care tu ai fost de acord.
daca stiam ca e banata,iti ziceam.nici nu ai adus consola cu hard (stiam ca ai hard de 20gb,nu inteleg de ce trebuie sa bagi minciuni ca "nu stia ca am hdd"),nu aveam cum sa testez daca e banata.nu o conectam la live,din moment ce firmwareul e detectabil,sa risc banarea unei placi nebanate.
din partea mea vino sa iti iei placa inapoi,eu o sa reusesc sa vand falconul asta banat cu vreo 150 de lei,macar reduc pierderile.

ti-am dat si sursa de 203W,pentru ca initial vroiam sa iti pun un zephyr.dar am zis sa nu iti pun o placa asa veche (cu toate ca e folosita putin).
dar tot nemultumit esti.suna-ma sa rezolvam odata problema.ti-am schimbat placa de baza acu 2 sapt,cand m-ai sunat nervos si ti-am explicat cum sta treaba.nu te-ai hotarat de atunci ce vrei sa faci?o pastrezi pe asta banata sau o vrei pe cea care nu porneste?