Single post: Tigara electronica
-
25-11-2009 12:11 #1984 SP
Egoist

Originally Posted by
iorgo
ok baieti se pare ca am gasit o metoda si mai eficienta sa curat atomizatorul, simpla baie in p.g. sau apa oxigenata , coca cola sau orice alceva doriti sa zicem ca ajuta la curatarea filamentului dar nu are puterea sa indeparteze rezidurile de pe filament ,deci dupa ce am scos atomizatorul din lichid am luat o seringa iar prin orficiu de cativa milimetri care ajunge la filament am introdus acul la o seringa si l-am spalat cu presiune doar cu apa simpla de mai multe,l-am uscat bine dupa care l-am pus la treaba,functioneaza perfect fara nici un gust neplacut
Aici am pierdut eu "pana" unui atomizor Joye510. Am dat cu jet dintr-o seringa spre filament pina i-a iesit acel material care face trecerea fluenta a lichidului de la plasa absorbanta spre filament si nu am putut pune inapoi. Seamana cu o pana. Nemaiputind face colac totul inapoi am tras cu o penseta acele fire pina au iesit de tot. Atomizorul merge in continuare si fara "pene" doar ca are un timp de incalzire mai lung iar aburii inhalati practic iti explodeaza in gura ceace este nerecomandabil. Doar vroiam sa amintesc ca nu-i buna solutia cu jetul sub presiune sau smulgerea totala a "penei".
La dse901 e faza ca unele atomizoarele sint facute doar pentru baterii iar altele pentru passthroughurile usb (rezistente pina la 5,5v cum preciza parca si Mad mai devreme). Din aceasta cauza se pot arde. Deci atentie de care puneti pe laptopuri !
In legatura cu spalarea oricarui atomizor zic doar urmatoarele: apa calda (fie ea si cu clor) de la robinet e ok.
Sa fie atit de fierbinte cit puteti tine mina sub ea apoi umpleti atomizorul cu apa calda si suflati cit sa ajunga apa si in rezervorul atomizoarelor (unele au), suflati apoi uscat toate orificiile ca sa nu ramina apa sau folositi un feon. Cit se curata se curata... Asta e...
Cu "vata" din mustiuce sa procedati la fel spalind-o cu apa calda (ca retine toata "arsura" si nicotina depusa) apoi o veti usca cu ajutorul unui servetel de hirtie prin presare.