Quote Originally Posted by vvalentin85 View Post
Cum ai spus si tu,Atrium,din 2 rele,aleg raul cel mai mic.Aleg traiul liber,nu comunismul.
Si,apropo,daca voi judecati dupa facatura aia de film cu asa zis-a palma,faceti o mare greseala.Acea chestia a fost pusa la cale de Patriciu si de PSD.In fine,faceti ce vreti.Veti vedea cand o sa ne rada in nas de rahatu'(scuzati-mi limbajul)ala de Iliescu
Il prefer pe Basescu,e adevarat ca nici el nu a facut foarte multe,dar el nu a furat ca Patriciu,Vantu si Voiculescu care sunt de partea PSD-ului si il manevreaza pe Ge(o)ana.
Ce palma mai Valentin ? Unde ai fost in ultimii 5 ani ?

Ai ratat scandalurile, guvernurile picate, aliante desfacute, promisiuni de demisie, economia care de la o crestere de +8 a scazut la -2, mitocaniile zilnice specifice lui, promisiuni de salarii neimplinite, protestele sindicale in masa, IMPRUMUTUL extern de zeci de miliarde de Euro, pe care noi si copiii nostri il vom plati si previziunile sumbre pe care ni le proiecteaza o multime de experti economici din UE, jocul de-a justitiarul cu indoirea constitutiei la bunul plac si multe multe altele...

Imi pare rau valentin, palma asta de care zici tu pentru mine nu a contat nici cat negru sub unghie. Nu mai spun de faptul ca e clar pentru orice om normal ca nu e nici un trucaj acel film... Mai mult, intr-o zi spune ca probabil acel copil l-a injurat, si apoi peste 2 ore spune ca e fals filmul ? Hai te rog, imi insulta inteligenta.

Rolurile presedintelui sunt foarte limitate, simbolice pe vreme de pace daca esti de acord sa zicem asa. In schimb, parlamentul unicameral ne va duce simplu spre un singur lucru, si anume spre dictatura. Usor usor, ajungem iar spre ce nu iti place tie, si anume o societate asemanatoare celei dinaintea caderii comunismului.

Am fost pacaliti, asta am fost, am pus botul la niste texte, ca va schimba, va face, va drege. Din pacate totul s-a dus pe apa sambetei...

Sincer acum, nu imi place sa ma contrazic pe teme politice pentru ca tot timpul se gasesc cei care nu sunt de aceeasi parere cu tine sa te atace. De aceea sper sa continuam sa pastram un ton colegial cel putin.