sincer, nu cred ca are nici cea mai mica legatura cu inaltimea, si eu am aprope 1.90m si nu am simtit ca am probleme cu echilibrul deloc (poate si din cauza ca atunci cand am inceput sa ma dau cu snow-u aveam vreo 2 ani la activ pe skate)....incearca sa mai faci cateva coborari si poate reusesti din nou....se zice ca astea nu se uita (sau numa de bicicleta se zice??)
---------- Post added 02-12-2009 at 03:59 PM ----------
6 ani e ceva...multa exeperienta+cazaturi se strang in 6 ani...si daca zici ca esti pasionat de asa ceva...si ai de gand sa te mai dai...iti recomand sa iti cumperi o placa (sau macar o pereche de boots) sa le ai alea tale....ca nu-i tot una sa te dai de fiecare data cu alta placa sau sa ai ceva pe care numa tu stai...si de gasit le gasesti la preturi foarte ok...eu mi-am luat placa de la un prieten (am mai zis) cu 1.5mil...cea ce nu mi se pare mult deloc....luand in calcul ca inainte sa o iau mi-am inchiriat de cateva ori placa cu 50ron/zii (P.S. eu ma consider la momentul de fatza obsedat lol de cateva ori pe zii intru pe webcamuri de la munte sa vad "nu am mai nins cumva??" sau pe site-uri cu meteo)