Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
03-12-2009 23:47 #2404 SP
Banned
Ok deci stai sa inteleg putin, pe langa faptul ca ar putea oricand sa imi dea , sau sa nu imi dea (cine stie?) RROD consola (eu am o consola mai veche cu chipset Falcon) trebuie sa imi mai fac griji sa nu am consola banata. Pai bine bine, dar de cand are vreo legatura serviciul de xbox live cu partea hardware a consolei? In contractul de garantie si microsoft si voi retailer-ii (vorbesc la general fiindca eu nu mi-am cumparat consola de la voi ), imi garantatii xbox live-ul? NU, nu imi garanteaza nimeni ca nu o sa iau ban pe live. Ceea ce imi garantati voi este ca , in cazul in care consola mi se duce (doamne fereste) , fara actiunea unui factor extern , si in perioada de garantie , o veti repara ,schimba sau inapoia banii (yeah right). Se pare ca M$ a mai gasit o metoda sa scaoe basma curata in cazul in care mai pica sistemele lor. Voi nu aveti bineinteles nici o vina dar, fara sa vreti, participati in mod indirect la jocul lor murdar.
Acum eu inteleg ca daca M$ nu repara , sau schimba consolele banate , dar ce vina are cumparatorul (privit ca si consumator), daca din punct de vedere hardware nu se gaseste cu nimic vinovat pentru defectiunea consolei? Sau a ajuns asa o mare putere xbox live-ul, incat anuleaza drepturile consumatorului?
PS : nu am nimic cu voi retailer-ii , fiindca si voi iesit in pierdere daca schimbati o consola si M$ refuza sa o inlocuiasca, detin un sony ps 3 si un psp dar nu imi este frica , ca imi va respinge sony consola , daca eu nu ma voi gasi vinovat in caz ca se defecteaza.