Single post: Tips: Formare plasma
-
Senior Member
Tin sa le multumesc lui MonkY si nameless_fear care mi-au dat palme si m-au adus pe drumul cel bun + tips
. let me explain myself:
Acum 1 an eram fixat pe LCD-uri si nici nu ma gandeam la plasme pt jocuri, (vazusem un model mai vechi care avea IR dupa 40min lasat pe un meniu - in 5 min disparuse total however) fiind "prins" in plasa de mituri "burn-in" si Image Retention. myth busted cam cu vreo 5 ani in urma daca nu ma insel.
Dupa ce mi-a dat reply MonkY pe theadul LDC vs Plasma am inceput sa cercetez cu manutele si ochisorii mei si am ajuns la urmatoarea concluzie:
plasma it's an amazing choice pt acuratetea culorilor, blacks, contrast, timp de raspuns, Picture Quality freak's choice.
mai ales daca tii TV-ul intr-o camera mai "intunecata".
nameless_fear mi-a impartasit din experienta personala plasma-wise. thanks again mate!
booon, apoi am decis ca vreau Plasma ca si upgrade (de la un 32" 720p/1080i LCD) si dupa mute cercetari am dat peste minunata bestie Panasonic TX P42V10. 

factori de decizie:
THX mode, NeoPDP, 24p @ 96hz, Panasonic
and all the other goodies.
l-am comandat alaltaieri, abia astept sa-mi ajunga, omg!
THX on Baraka & Planet Earth cred ca e mind blowing.
is cam offtopic, sorry but i needed to share my enthusiasm.
intreabari: ar trebui sa stau departe de THX mode in perioada de formare sau dimpotriva? (din cate stiu nu pot fi modificate setarile cand acest mod este activ; pt ca nu e nevoie of course) cum e cu IFC on la jocuri? ajuta sau nu?
thanks again mates! 
ps: initial am vrut 50" dar dupa ce am luat masuri in camera am ajuns la concluzia ca e prea huge.
pps: number of the beast post
Panny beast