Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Demon's Souls
-
Junior Member
Va salut ! Mi-am facut cont aici pentru a putea posta pe acest thread.
Joc si eu de vreo doua saptamani jocul, m-a fascinat. E genial, azi l-am batut pe Dragon God...stiu, sunt la inceput. Si tocmai de aceea am ramas cu niste semne de intrebare. Cu toate ca am citit aproape peste tot, in ghiduri, walktrough-uri, sau wiki despre World Tendencies, tot nu am inteles complet. Vroiam sa va intreb daca respecta cineva cu rigoare tendintele si event-urile lor ? Din cate am inteles eu: trebuie sa faci in 1-1 Pure White World Tendency, o bati pe Mirlanda parca la poarta aia de metal, cobori pe scanduri, si iei colorless soul-ul si acel set de armura. Repeti la fiecare lume event-urile si apoi te faci Pure Black World Tendency ca sa iei itemele care cad de pe Black. Intrebarea mea este: daca am apucat sa bat toti bosii pana la Dragon God, nu e prea tarziu ? Trebuie cumva sa incep un alt joc, un alt caracter ? Daca ati putea sa imi dati mai multe informatii despre cum se procedeaza exact pentru a obtine Pure White sau Black Tendency v-as ramane recunoscator.
Poate ne lasam aici ID-urile de PSN sa facem si un co-op, bafta tuturor !
---------- Post added 11-12-2009 at 03:28 PM ----------
Ok intre timp m-am mai prins, am reusit sa fac pure black in 2. As vrea insa sa incep un nou caracter. Daca incep unul nou, cum pot sa fac pure white in 1 ? Ca ma omoara ala instantaneu dupa tutorial
Si inca ceva: sa fac mai intai pure white si apoi black sau invers ? Are ceva daca omor mai intai bosii si dupaia ma ocup de tendency ? Sau e invers ? Thanks