Va salut ! Mi-am facut cont aici pentru a putea posta pe acest thread. Joc si eu de vreo doua saptamani jocul, m-a fascinat. E genial, azi l-am batut pe Dragon God...stiu, sunt la inceput. Si tocmai de aceea am ramas cu niste semne de intrebare. Cu toate ca am citit aproape peste tot, in ghiduri, walktrough-uri, sau wiki despre World Tendencies, tot nu am inteles complet. Vroiam sa va intreb daca respecta cineva cu rigoare tendintele si event-urile lor ? Din cate am inteles eu: trebuie sa faci in 1-1 Pure White World Tendency, o bati pe Mirlanda parca la poarta aia de metal, cobori pe scanduri, si iei colorless soul-ul si acel set de armura. Repeti la fiecare lume event-urile si apoi te faci Pure Black World Tendency ca sa iei itemele care cad de pe Black. Intrebarea mea este: daca am apucat sa bat toti bosii pana la Dragon God, nu e prea tarziu ? Trebuie cumva sa incep un alt joc, un alt caracter ? Daca ati putea sa imi dati mai multe informatii despre cum se procedeaza exact pentru a obtine Pure White sau Black Tendency v-as ramane recunoscator. Poate ne lasam aici ID-urile de PSN sa facem si un co-op, bafta tuturor !

---------- Post added 11-12-2009 at 03:28 PM ----------

Ok intre timp m-am mai prins, am reusit sa fac pure black in 2. As vrea insa sa incep un nou caracter. Daca incep unul nou, cum pot sa fac pure white in 1 ? Ca ma omoara ala instantaneu dupa tutorial Si inca ceva: sa fac mai intai pure white si apoi black sau invers ? Are ceva daca omor mai intai bosii si dupaia ma ocup de tendency ? Sau e invers ? Thanks