Salutare tuturor posesorilor si impatimitilor de PS3. De curand mi sa pus si mie pata sa-mi cumpar PS3(inca nu l-am achizitionat, dar intentionez).In primul rand imi cer scuze daca nu postez un rubrica corespunzatoare, dar este pentru prima oara cand fac un post pe un forum .Am citit toate celel 53 de pagini ale topicului si am ramas cu cateva nelamuriri
1)Ce diferente exista intre slim si phat?
2)Modelul consolei este de dat de capacitatea Hdd-ului cu care vine in stoc?
3)Am observat ca un ps3 slim 250gb are aproape aceelasi pret cu un ps3 phat 80gb(la cel de phat sunt incluse si 2 jocuri)
4)La ce model sunt cele mai frecvente probleme(gen freezuri)
5)Nu prea am inteles spatiul mare al hardului . Daca nu bag filme si muzica pe el ,cu ce pot sa ocup spatiul ?
6)Jocurile se instaleaza?(inafara de savegame-uri)
7)Am observat ca peste 95% din cei de pe forum joaca online ? toata lumea face asa? Nu jucati singleplayer?
8)Daca se poate juca online, pot sa joc cu o anumita persoana care are ps3?
9)De ce hardul trebuie sa fie formatat fat32? banuiesc ca este un mare inconvenient(incapacitatea de a transfera fisiere mai mare de 4gb)
10)Am intalnit expresia de unitate BR? consola detine mai multe unitati optice?sau unitate br citeste si dvd,cd etc?
11)De ce folositi PSN ? este mai rentabil achizitionare de jocuri online decat pe BR din magazin ?
Va multumesc anticipat

sper ca nu vam suparat cu ceva