ramusg - intra pe mess

---------- Post added 14-12-2009 at 01:20 AM ----------

Etapa 1 meciuri nejucate - penalizari:
roberte - Kepzy 0-3 (la masa verde pt nejucare)
Kepzy - roberte 3-0 (la masa verde pt nejucare)
chifteluta - Nonelito 0-0 (la masa verde pt nejucare, nici unul din jucatori nu primeste puncte)
Nonelito - Chifteluta 0-0 (la masa verde pt nejucare, nici unul din jucatori nu primeste puncte)

Kepzy, Nonelito - V-am sunat si v-am intrebat si inainte si dp ce am dat drumul la capionat dc jucati. Dc nu aveati chef sa o faceti de ce v-ati mai bagat? Aveti macar un pic de bun simt si anuntati-ne cum sta treaba...
Chifteluto - ti-am zis personal si am si scris pe site pt toti ca foarte putini stau pe mess si tocmai de aceea adversarul trebuie contactat telefonic (in lipsa altor variante). dc nu erai de acord cu regula trebuia sa nu te bagi.

Etapa 2 (de jucat pana marti la 22:30). Au mai ramas de jucat:
andrei0006 - chifteluta
andrei1382 - catza86
ticamihai2009 - roberte
antonyk - aleksiss
Kepzy - Louieotelu
Nonelito sta etapa 2

Regula noua in campionat: "Jucatorul subliniat in programul etapei curente are obligatia in cazul in care nu da de adversar pe mess sau psn, de a-l contacta telefonic cu cel putin 3 ore inainte de expirarea timpului limita. Daca adversarul nu ii raspunde la telefon ii va lasa un mesaj in care ii va cere sa-l sune inapoi. Fiecare jucator se va afla in aceasta postura o data la 2 etape. Cine nu respecta aceasta regula si nu isi gaseste adversarul, va pierde alaturi de acesta meciul la masa verde."

---------- Post added 14-12-2009 at 01:22 AM ----------

Am uitat sa trec jucatorii subliniati...

Etapa 2 (de jucat pana marti la 22:30). Au mai ramas de jucat:
andrei0006 - chifteluta
andrei1382 - catza86
ticamihai2009 - roberte
antonyk - aleksiss
Kepzy - Louieotelu
Nonelito sta etapa 2