vladtheodor faza e ca in ro e f greu sa faci ceva fara sa vina un "bou" organ al calului cu trei clase si sa se bage in seama...
un acum. ptr tigara nu poti sa-l ei decit din import.sa le fabrici in ro ...mai bine importi parti componente din china...este greu sa poti produce sub preturile din china...succes dak te apuci,incearca fara acte---vezi de merge apoi acte.din punct de vedere electronic-tigara nu e mare lucru.chiar nu inteleg de ce atomizorul nu protejeaza nichelina cumva --sticla sau ceramica-nu ar mai arde... ar fi ca si cum dai un strop de apa pe o plita fierbinte,dar asa ar tine un atomizor f mult.si nu vad ce interes au producatorii...tehnic vb o tigara nu ar trebui sa depaseasca 10 20 lei.restul e profit.iar odata ce te-ai apucat esti clientul lor...viciul nu cunoaste limite.
i-mi plac cei care spun ca, cu tig electronica te lasi de fumat loooooooooooooooool
o zi cool!

---------- Post added 13-12-2009 at 11:52 PM ----------

si uite-asa am venit cu o idee care ti-ar aduce un venit in viitoarea ta afacere:"plita din atomizor"......

---------- Post added 13-12-2009 at 11:57 PM ----------

yoshy262 ai dreptate toate taxele carele ia statul pe viciul nostru...un pachet de tigari nu poate sa coste mai mult de 1 leu.diferenta e profitul fabricilor de tigari si a statului...multumim ca nu suntem obligati sa cumparam tigari ca si cum am plati impozit la stat LOOOL.
electronic sau clasic suntem sclavii viciului?! nu?