Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Alien Breed Evolution: Episode I (PC/PSN/XBLA)
-
Turbo Killer

Originally Posted by
maweryck
Are si split screen coop ?
Are MP offline și online. Offline nu e nimic split...se vede �ntr-un singur ecran.

Originally Posted by
maweryck
Am intrat pe PSN US sa-l cumpar , dar nu-l gasesc

nu a aparut inca pe psn ?
MDA ....am vazut acum ca pe PSN apare abia in 2010.
...cum? Nu este �ncă pe PSN? Ce prostie...parcă era vorba că apare pe 16 Decembrie pe toate 3 platformele. Ce aiurea...
...ei lasa că măcar apare cu un patch (că momentan pe X360 nu se poate obține achievement-ul:
Ain't got time to bleed!
Complete 'Interface' single player mission without using a health pack
...are bug (pe scurt...nu se deblochează, suntem o tonă care-am terminat misiunea și nimic...). Am semnalat problema pe forumul oficial Team17, acuma ațteptăm un feedback 
*p.s.
...ahahaha, tocmai am zis să verific leaderboards-ul și-am văzut că-s rank 29 din 4085
- cool stuff!
*p.s. 2
Deocamdată nu există guide-uri la acest joc. Dacă aveți nevoie de ajutor (pe c�nd o să-l jucați) la Logs and secret stuff...ask here. Le-am descoperit pe toate și le-am memorate �n cap lol
M-am g�ndit să fac un video guide dar...nu!
�n fiecare an contul meu de youtube este șters aiurea. Am mai pierdut unul recent. Eu vreau să ajut oamenii...fac video guides...și mereu �n luna decembrie pa...cont. Eu unul nu mai depun niciun efort.
*p.s. 3
Dacă pe PSN apare �n 2010, hmmmm...mă g�ndesc la faza cu 2 episoade deodată
(cine știe...vedem
).