Single post: Tigara electronica
-
20-12-2009 23:28 #2074 SP
Junior Member

Originally Posted by
CipDV
Oau !
Am maturat site-urile de profil si cel mai ieftin atomizor de 510 gasit era 40 lei. Cat despre lichid, parca a intrat in pamant. foarte greu de gasit pentru mine o oferta cat de cat variata de 30 ml la 30 lei.Aparent sunt probleme cu stocul la cei la care am gasit. As aprecia ajutorul tau mai ales ca sunt pe cale sa fac o comanda de atomizoare si lichid luni. De unde iei atomizoarele?
---------- Post added 20-12-2009 at 12:51 AM ----------
Dekang la 30 ml caut, dat fiind ca pretul pt TotallyWicked e pe la 80 ron pt 30 mil si Eco Pure e 50 ron la 20 ml (din ce am gasit eu). Orice ajutor in privinta asta ar fi foarte apreciat. Multumesc anticipat!
Referitor la "site-urile de profil" pe care le-ai maturat.
Banuiesc ca te referi la cele din Romania. In acest caz sa stii ca acest pret de 40 de ron este o mare magarie. Si nu numai la atomizoare ci si la celelalte componente. Singurul pret acceptabil este la lichidul dekang pe care il gasesti la 30 de RON la noi ( aici nu au pus un adaos mare ).
Cumpara direct din china si iei atomizoare cu 7 USD, baterii cu 14USD parca ( cele de 280mah ) etc...
In UK sunt tot preturi foarte mari, probabil ca ei nu lucreaza la negru, si acolo ca sa scoti un profit trebuie sa pui adaos mare avand in vedere taxele care le platesc la stat.
In state de asemenea preturi mici, un pic mai mari decat cele din china, transportul scump, deci nu renteaza.
Cel mai profitabil: comanda in china, in 2-3 saptamani ai coletul.
Acum fara suparare dar la totally wicked ( care sunt cam cei mai scumpi de pe piata, cu exceptia comerciantilor romani ), un pack de 5 atomizoare de 510 este 23 lire, aproximativ 115 RON, adica 23 de RON un atomizor.
40 de lei atomizorul la noi este o mare nesimtire avand in vedere ca ei le iau probabil cu 3$ din china.