Single post: Tigara electronica
-
21-12-2009 14:53 #2082 SP
Member

Originally Posted by
popadi2141
Buna ziua! Desi acesta este primul meu post, citesc de ceva vreme topicul--multe lucruri interesante! L-as ruga pe yoshy262 sa posteze public sursa care vinde atomizatoare 510 la 25lei--cred ca este in interesul tuturor,inclusiv al vanzatorului care le vinde cu un adaos mai mic decat al celorlalti---cu cat mai multa concurenta cu atat vor scadea preturile. Vaporizez cu mici intreruperi de aprox 7 luni,am inceput cu dse901 si am ajuns apoi la 510--pe care-l folosesc de aprox 3,5 luni fara nici o problema---atomizatoarele le curat o data la 2 saptamani si merg ca in prima zi.
Metoda de curatat atomizatorul---spalat in jet de apa calda,scufundat in alcool 70grade 1-2 zile,si repetat de 2-3 ori--dureaza aprox o saptamana ce-i drept--apoi un mic burn cu atomizatorul uscat,,pus lichid pana il ''inund'' si lasat cateva ore,suflat pt indepartarea excesului de lichid si il folosesc aprox 2 saptamani,dupa care din nou curatarea.Repet--folosesc atomizatoarele de 3,5 luni in rotatie si deocamdata merg ca in prima zi--cu exceptia faptului ca trebuie tras un pic mai mult pt aceiasi cantitate de abur.
ai incercat cu PG?iti trimit o sursa pe privat
bafta