Mda, connection reset by peer si trebuie sa rescriu post-ul.

Vezi ca ai uitat predicatul in a doua fraza

Nu cred ca poti viziona in cinematografele romanesti un film fara subtitrare sau dublaj, tine de niste legi si norme de functionare.

Referitor la calitatea imaginii, multa lume lauda culorile mult mai vii in varianta IMAX (MonkY the plasma fanboy ). Eu cred ca nemultumirea ta a pornit de la organizare, moment in care ai inceput sa vezi doar nemultumire in jur.

Poate au fost agasanti supraveghetorii care au verificat de 4 ori biletul, dar iti dai seama ca nu din senin au inceput sa o faca. Romanul se aseaza de multe ori la cinema ca la stadion, si daca-i zici ceva iti baga clasicul: "Ce ma? Esti la teatru?!".
Organizarea lor vine ca o reactie a actiunilor "spectatorilor".

Si sincer, mie mi se pare OK sa fie atat de vigilenti incat sa ma ia de 4 ori la puricat. De cate ori ai vazut in HM sau Movieplex macar sa se ocupe cineva de asezari aiurea.

Cat despre "promotorul" care turuie definitia IMAX-ului, sper sa dispara dupa 4-5 filme cand deja ne-a facut instructajul. Insa eu cred ca el e pus acolo ca sa pronunte de cat mai multe ori Samsung asa ca mi-e ca o sa fie angajatul lunii mult timp de acum incolo.

Pana acum la IMAX am fost doar la documentare, si pot spune ca, aici in "rahatul" asta de tara, IMAX Bucuresti e peste IMAX Luzern din Elvetia, ba chiar la acelasi nivel cu acela din Barcelona.