MStefan: Joc coul de cateva luni bune... practic de la o saptamana de cand a avut lansarea in America dar n-am descoperit pana acuma vreo posibilitate de a face trade.
Oricum jocul e genial... chiar isi merita votul pentru GOTY. E primul joc pe ps3 care m-a captivat in felul in care ma captivau jocurile de pe consolele vechi cand eram mic... feeling etc.
Intradevar are si cateva lipsuri evidente mai ales in ceea ce priveste AI-ul care in unele momente e chiar stupid daca ii descoperi lipsurile. Chestii de genul Old Hero sau FlameLurker pe care ii bati foarte cheap cu thief's ring.
Momentan am ca scop sa obtin toate trofeele la acest joc si abia dupa aceea cred ca o sa il pun la locului lui de cinste. Sunt in new game +1 si am 86% din trofee.
Mai am de invatzat toate magiile din joc.... lucru care se va intampla cand o sa termin tower of latria in new game plus 2. E enervanta treaba asta cu sufletul lui Old Monk care poate fi dat la toate personajele.... deci iti trebuie de 4 ori ca sa obti tot
Si in afara de magii mai am de obtinut cel mai bun scut cu cloudstone lucru care se va rezolva implicit dupa ce il omor a 3-a ora pe storm ruler. Problema enervanta ramane ca mai am de obtinut cea mai buna arma cu marrowstone si imi mai trebuie cateva chunkuri si cu bladeston iar scheletii aia din shrine of storms deloc nu vor sa dropeze chunk-uri ... de pure nu mai zic.
Oricum jucati jocul ca e super tare. Bafta