ca sa nu deschid un thread nou,mam gandit ca cel mai on topic am sa fiu aici. So ,care e problema.....acum cateva zile am facut rost de Soul Calibur IV ,am inceput sa joc frumos dar cum sunt eu lenes mi-e cam lene sa ma uit la combouri si le descopar singur.In fine ...zis si facut incep sa invat cateva miscari ,apoi- -- - - -> Gaming party ---- Jucam Gears of war 2 ,dau 5-0 la toti,jucam halo 3 ,dau 5-0 la toti,jucam fifa fac niste egaluri ,alea alea(recunosc nu prea le am cu fifa asa bine) in fine, intrun final ajung la egalitate cu un tovarash ,ca prin minune ,si trebuie sa jucam 3 jocuri Random, ca sa vedem cine a castigat gaming partyul.Extragem random 3 jocuri: Soul Calibur IV , Street fighter IV si Fifa 2010 . Ziceam.... ah ce bine ca acu cateva zile mam jucat soul calibur stiu si eu ceva combouri...cand colo tovarasul meu nu stia nimic ,in concluzie era "robot" la joc total.Incepe meciul isi alege Maxi ,eu ma gandeam ca e lowrange melee caracterul lui asa ca logic,cunoscand umpic jocu mi-am luat longrangemelee , Kilik. Incepe jocul...nici nu vreau sa povestesc...ca am luato cu 3-0 ,dar cum? Incerc eu long attacks...el tot reuseste sa se aprope de mine..SI START...spam de butoane in continuare apasa pe toate butoanele de pe controller cu repeziciune facandumi combouri de 2 mil de DMG .... am si eu o intrebare e vreo metoda de a bloca aceste atacuri sau a da counter ceva? pentru ca e foarte enervant,sa vezi ca tu te chinui sa faci un combo care deabea lai invatat si pe ala in 3 sapt,si el se fereste nestiind cum ...iar apoi iti da ko apasand pe toate butoanele... Chiar nu avem ce sa fac ,incercam sa blochez cu "A" dar nimic ,adevaru e ca mai ii dadeam si eu o lovitura doua , dar el cand ma prindea imi dadea o gramada.... chit ca din 5000 de lovituri 4990 erau date in gol...restu mi le nimerea mie. As fi recunoscator daca as primi un raspuns ...
Multumesc anticipat Cheers