Single post: Assassin's Creed 2
-
Member
Cum vi se pare jocul?Nu d.p.d.v al story-ului sau grafica,care e putin...mai nashpa cateodata.Adica ma trezesc cu arcasi IN acoperis si nu PE acoperis,cateoadata am sabie in mana si dau cu pumnii sau am selectate Hidden Blades dar dau cu pumnii,am avut 2 freeze-uri in exact acelasi loc, la aceeasi misiune, noroc ca am terminat-o si dupa mi-a inregistrat-o completa.Sa nu uit de magicieni,oameni care apar in fata ta deodata, inexplicabil(Fenomene stranii).Am vazut ca acest caracter stie si de bunnyhop, iar atunci cand aterizez langa o margine, mai sare putin ca sa vada cum e vremea pe jos.Nu stiu de ce nu au pastrat animatia de la Leap of Faith de la primul AC.Aici cand ajunge la caruta,da cu capu si apoi cade in paie...Mi s-a mai intamplat sa nu mi se inregistreze niste asasinari si a trebuit sa reincep misiunea.La misiunea cand il asasinezi pe Emilio in Venezia,daca te duci sa sari in apa, la cutscene o sa intre camera in pamant si se aude doar cum vorbesc caracterele.....si mai ai tupeu sa scoata din joc si sa il puna DLC...Versiunea de PS3 am jucat.S-a lansat vreun patch?
Aaa da.Are si printre cele mai usoare trofee de facut,adica 60-70 % pentru mine deja e foarte mult.