Single post: Ultimul joc devorat
-
30-12-2009 00:56 #1283 SP
Senior Member
Midnight Club LA @ PS3 4/10
+soundtracku care e perfect
+grafica care pentru anu in care a fost lansat... e ceva
+ciclu zi / noaptea
+ploaia
+muscle cars
- daca ai 20 la ora si intrii intr-un stalp de 2 cm nu treci mai departe nici cu tamaie
- daca ai peste 100 ora la ora si intri in acelasi stalp ...stalpu ramane tu te lansezi in fata ..la fel si cu domnii copaci ..efectiv sunt degeaba
- oamenii sanatosi ca checkpoint pun o sageata...ceva care sa nu interactioneze prea mult cu mediul....domnii de la rockstar pun bartai smoke-ul galben in mijlocu strazii...ce e duuupa smoke....kinder surprise,ca ai noroc si nu e nimeni..bravo,ca ai noroc si e o masina dupa fum...ghinion
- nici acum nu imi dau seama care e diferenta la easy / medium / hard....they're all the same
- daca intri in ceva cu masina...pooti sa te rogi ...sa dai cu tamaie ca , cursa e pierduta in marea majoritate.
- efectu de ghost ....ai 200 la ora si HOP TOP iti apare o masina in fata ...de unde? era prinsa in spatiu / timp
- texturile care nu se incarca uneori daca ai viteza mare
- in timp ce esti intr-o cursa se mai gasesc politistii sa te urmareasca ..si mi sa intamplat de vreo 4 ori pe motor sa isi faca spawn masina de politie fix in fata mea...drept urmare arrested ( daca pici de pe motor si esti urmarit ..arestat din prima )
- tipu care da startu e unu din oponenti ..look mommy...clone wars.
- curse PREA lungi frate...adica la asa curse e imposibil sa nu gresesti avand in vedere ca acum traficu pe strada e 0 si peste 1 minut e full strada.
- ca nu poti calca pietonii ...se mai gasesc sa fie pe strada si treci asa prin ei ...parca esti in casper.
- nu este echilibrat jocu...poti sa ai trabant ca oponentii au bestii de masini cu peste 200 km/h la bord.
- peste 50 de curse castigate cu motoru si cand ma intrec impotriva lui Andrew ma pune sa ma antrenez..LIKE WHAT THE HELL MAN.
- am facut aceleasi tournament de 6 ori
Jocul mi-a dat o senzatie de , deja vu ( midtown madness ) , e trist totusi ca desi jocul e mai nou ca midown madness...are mai multe bug-uri ca el cred ...FOARTE TRIST.Daca aveti bani in buzunar si va ganditi "hei...pe ce sa arunc banii?" cumparati jocu' asta infect.