Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
30-12-2009 10:22 #2197 SP
VIP Member

Originally Posted by
norbynorby2
problema este ca nu sunt din bucuresti

speram ca nu e asa grav si se poate face cu cunostinte medii ... nu ai putea sa-mi spui cat ma costa sa-l repar? sau sa-mi spui daca as putea sa-l fac eu...
NU. Treb sa punem pandora pe el
---------- Post added 30-12-2009 at 09:22 AM ----------

Originally Posted by
!nsomn!A
Salutare.
Spune-mi si mie te rog dupa modare ramane dashboardul original (ultimul updatat)?
Cu stima.
Da ramane la fel
---------- Post added 30-12-2009 at 09:27 AM ----------

Originally Posted by
xbox 360
va salut pe toti va urez sarbatori fericite .Donely in curand peste 1 luna imi voi cumpara un xbox 360 dami un exepmlu care este mai bun:core,arcade sau elite si daca m-as juca circa 2 ore pe zi pe el in cat timp voi lua RROD.De asemenea detin un ps2 slim 77004 modat il am de 2 ani si deja face fite la jocurile noi fifa 2010 svr 2010 si altele care ar fi problema?
CUmperi ce gasesti in comert. La PS2 este posibil ca blocul optic sa necestite o curatare si daca face la fel va trebui inlocuit.