Nu, din partea mea puteti sa ziceti ca e o cutie neagra cu caramizi, ca nu ma intereseaza. Iar eu nu ma consider fanboy, atata timp cat as vrea sa detin si un xbox sa ma joc mass effect, fable 2 si alte exclusive, dar avand in vedere ca nu sunt pe picioarele mele in privinta banilor m-am rezumat la o consola.

Tu nu faci decat sa confirmi ce am incercat eu sa spun prin faptul ca ai sarit in sus ca ars.

Sa iti dau si cateva exemple:
Pe threadul de Bioshock ps3 ai fost primul care posta comparatii peste comparatii ca e mai slab la grafica ps3-ul decat xbox-ul.(nu mai caut link)

http://www.consolegames.ro/forum/f7-...156/#post24156 Repede te hazardezi sa afirmi ca fanii playstation, care au raspuns cu aceeasi moneda la ce s-a intamplat cu LBP si nu mai verifici cate user votes avea fiecare la momentul ala, voturi la LBP erau mult mai multe.

http://www.consolegames.ro/forum/22174-post23.html Aici la fel, nu puteai sa te rezumi la faptul ca s-a amanat din cauza unor versuri si sony a retras titlul de pe piata, trebuia sa arunci cu noroi in sony, ca au vanzari proaste si ca au un nume negru.

http://www.consolegames.ro/forum/f69...883/#post19883 Aici nimeni n-a postat filmuletul ala facut de un cretin in little big planet care facea un xbox sa dea rrod, tu ai simtit nevoia sa postezi raspunsul.