Quote Originally Posted by drik View Post
Un articol scurt si la obiect cu o concluzie extrem de buna si adevarata. Jocurile de acest gen sunt aproape de nisa, ma uitam si demon`s souls cat de greu a prins, si ma mira faptul ca a putut iesi un pic din anonimat, mai ales in Vest. Compar cu DS doar din perspectiva a ce incearca jocul sa faca, idei originale si mecanici noi, ce par impinse in Vest.

Trebuie sa ne punem totusi intrebarea daca se va vinde acest collection, si daca se va vinde, daca va fi jucat si inteles de o noua generatie. GoW Collection este din prima un joc vestic, ce atrage prin stilul sau si prin renumeiar cu toate acestea multi care l-au cumparat ori l-au jucat in sila ori deloc, daca a fost prima data. Totusi, scoatere unui astfel de pachet nu numai ca ar expune o noua generatie la 2 jocuri extrem de frumoase (si asta e ceva, rar se chiar poate folosi "frumos" pentru a descrie un joc) dar va bucura si pe cei care vor sa il joace din nou, in aceeasi maniera ca GoWC.

Nu am indoiala ca al treilea proiect al lui Ueda va fi un joc impresionant si la fel de subtil si frumos ca primele doua si sper ca vor inregistra destule vanzari incat sa tina un studio ce incearca constant sa inoveze in viata.
stai tu linistit ca majoritatea care au jucat Ico si Shadow Of The Colossus vor juca si The Last Guardian,si crede-ma ca sunt extrem de multi fani,doar ca sa iti faci o idee ca shadow of the colossus a fost unul dintre cele mai bune titluri de PS2 si Ico la fel insa nu a prins atat de mult ca si SOTC,in fine jocurile astea au ceva aparte care le deosebeste fata de celelate jocuri,acel ceva find si universul unic si trairi din joc.