Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
06-01-2010 23:03 #6041 SP
Member

Originally Posted by
paulone
iertati-ma sunt nou pe aici, sunt un gamer mai "batran" cu consola PS2, insa de curand mi-am luat si PS3 si am o MARE nedumerire: PS 3-ul este varianta slim 120gb si il tin "legat" cu router Linksys WRT 120N, merge beton n-am ce reprosa, dar tot nu pricep CUM pot partaja fisierele din PC(muzica, poze, filme), mentionez ca si routerul are functia de partajare la orice am din PC dar nu stiu cum sa fac PS3-ul sa le vada? Rog daca se gaseste cineva cu rabdare sa-mi explice si mie babeste...
intai sa vad daca am inteles eu bine...
ai fisere in PC si vrei sa le faci "vizibile" ps3-ului ca sa le poti rula prin el. Da?
daca da... poti folosi un software, un media server. Eu folosesc PS3 Media Server si merge bine
il poti lua de aici: Downloads - ps3mediaserver - Project Hosting on Google Code