Primele mele experiente cu multiplayerul de la Uncharted 2 au fost cel putin dezamagitoare. Desi jocul in sine este surprinzator de bun in multiplayer, un ritm nu prea alert si nici prea lent ce duce la niste momente absolut unice, imi aduce mult aminte de MGO in ceea ce priveste felul in care curge. Deci imi place, imi place prea mult, dar 2 lucruri l-au stricat pana acum.
In primul ar intra eternitatea pe care si-o rezerva pentru a gasi un meci, dar presupun ca e ok pt matchmaking... geez... De asemenea am pierdut 5 nivele din cauza ca aseara s-a luat curentul in tot cartierul si mi-a dat mesaj azi ca e penalitate ca am parasit meciul... really?

Deci minore lucruri tehnice.
Al doilea ar fi glitcherii. Azi de exemplu un tip tot dadea stealth attack de sub niste scari. Good luck killing him... Tot meciul a facut asta, daca are cineva chef sa vada ce a facut timp de 10 minute sa imi zica, ii trimit cinema. A folosit ceva asemanator cu asta.
YouTube- Uncharted 2 multiplayer demo - Icecave glitch
Dar per total un multiplayer foarte placut presupun, lungeste mult viata jocului...