maddoc ....nu este
vb de ca mi-a facut ceva PG (desi la inceput aveam senzatia de gat uscat) am incercat sa gasesc un distribuitor care sa comercializeze tigari originale si e-lichide deasemenea ...mie mi s-a interzis fumatul ...si pun mare pret pe calitatea produsului ...nu banii conteaza...sanatatea este pe primul loc
la inceput am comandat joey510 de la cei care comercializeaza DSE....am fost nemultumita ...atat de e-lichid ,care indiferent de aroma (mar.malboro sau tabac) gustul este acelasi...nici o diferenta ....nu mai zic ca sunt ambalate mai rau ca la piata...si eu le-as putea ambala mai bine ....iar atomizorul de la una din cele doua tigari care mi s-a livrat in acelasi kit s-a dus in decurs de trei zile...nu mai zic ce gust ai in gura daca ti se incinge atomizorul.....
....poate ca nu am stiut cum sa o folosesc la inceput...dar m-am documentat innainte stiam ca nu trebuie sa tragi ca la o tigara normala ...ca trebuie lasata un timp de cateva secunde intre fumuri(aburi) si chiar nu am obosit-o....
la cei de la intellecig mi s-a parut a fi produse mai bune calitativ....atata tot...
de aceea tot intreb pe forum ...nu-mi permit luxul sa ma joc cu sanatatea mea...chiar daca produsele sunt mai scumpe...ideea este sa nu iau produse contrafacute si sa contina tot felul de prostii...ca doar noi romanii suntem recunoscuti a fi buuuuniii inventatori ,daca iese bani ...
---------- Post added 08-01-2010 at 08:59 AM ----------
ovy..cum adica sa tot picur in ea....cei de la care am comandat-o mi-au zis sa ma uit la ei pe forum ca au niste filmulete de intretinere a tigarii dar eu tot nu am inteles partea cu atomizorul ...