Doamnelor si Domnilor.... incepatori....nimic nu e bun de NIMIC in primi pasi daca nu ai ceva cunostinte de mecanofizicotehnica...eu am luat ca atare chestia asta in prima faza si topaiam tare fericit 2-3 zile ca ceva m-a facut sa imi inlocuiesc atat daunatorul viciu si urat mirositor...dupa care aceste chestii au inceput sa functioneze defectuos...ba bateriile, ba atomizorul....etc, deci bucuria a tinut fff putin, insa dorinta a depasit conditia financiara si am zis sa trecem la ceva mai performant (901) chiar de firma cumparat din diverse locuri....mda cu asta a tinut ceva mai mult bucuria...si investitia in consumabile evident....dupa cateva sute de ron cheltuite in 2-3 saptamani am zis sa punem capat si cu produsul acesta si sa incrcam altul numai sa nu ma intorc la tigari obijnuite...evident tinand forumul acesta sub observatie si comunicand cu cativa doctori de pe aici am trecut la 510 (noroc ca a fost Joey) si facea abur mult.... deasemenea nici acesta nu m-a convins cu fiabilitatea (doar bateriile originale automate care merg si azi fara probleme dupa 2 luni de utilizare) deci in concluzie si asta spun cu mare sustinere nu va asteptati la minuni din partea acestor produse sa functioneze bine mai mult de cateva zile indiferent de marca daca fumati inainte de a schimba metoda 1 pachet pe zi....asta deoarece materialele si tehnologia folosita sunt precare chiar si fenomenul de producere a aburului instant . Acum sunt happy pt ca timpul a lucrat in in favoarea obisnuintei cu noul viciu electronic si sentimentului ca fumatul obijnuit e groaznic de urat mirositor si mai ales daunator.