Quote Originally Posted by geo971986 View Post
toate chestia depinde de dimensiunile HDD-ului pentru ca unele modele de 500 sunt putin mai groase si nu se potrivesc. Cele Samsung de 500 (nu mai cunosc exact modelul) stiu ca erau testate si mergeau ok. Eu momentan am un WD de 320 si nu am avut nici o problema. PS3-ul nu recunoaste in totalitate dimensiunea hard-ului. Mie imi recunoaste ~290 din 320, la 500 cred ca diferenta va fi si mai mare.
Da, �ntr-adevăr, după cum semnala şi Srachi zilele trecute, doar modelele SATA de 2,5" şi 9,5 mm grosime potrivesc, cele mai groase nu le poţi folosi la PS3.
Cu spaţiul nu e chiar aşa simplu. Producătorii de hard disk-uri folosesc sistemul zecimal pentru a desemna capacitatea unui drive, iar Sony şi Microsoft cel binar. Astfel 320 "GB" sunt 320.000.000.000 bytes, care reprezintă doar 298 GB reali (număr obţinut prin �mpărţirea la 1024 de 3 ori). Din aceştia cca 8 GB (�n cazul tău) �şi rezervă PS3 pentru sistemul de operare şi asfel răm�i cu 290 cum spuneai tu. Este foarte adevărat că spaţiul rezervat de sistem creşte direct proporţional cu capacitatea discului, deci la 500 "GB" (465 GB reali) vor răm�ne disponibili după formatare circa 450 GB (reali).