Cum ai zis si tu: -Nu te ataca. Eu eram doar curios ce incerci sa zici apropo de faptul ca lui trickz ii place filmul si il vede de cate ori vrea. Si eu am vazut Star Wars, Alien, Rambo si alte filme cand aveam 8, 9 - 10 ani, nu mai timp minte exact si nu m-am sinucis, nu am iesit cu arma prin oras dupa oameni, nu am inceput sa musc oamenii de gat sau sa am alte manifestari. Nu filmul dauneaza ci mediul in care acei copii traiesc. Sigur sunt bolnavii (sau au fost) la cap si asta nu are nici o legatura cu filmul. Imi aduc aminte cand a aprut Matrix a fost o stire asemanatoare cu ce zici tu, cand un copil si-a pus un trenci si si-a impuscat nu stiu cati colegi. Deci omul era bolnav la cap si de-asta i-a impuscat nu ca a vazut Matrix. Probabil ca daca vedea Tom si Jerry in ziua respectiva nu-i mai impusca ci le dadea cu masa in cap sau alta modalitate. Stiri de rahat care aduc o publicitate proasta unor adevarate capodopere. Cred ca ar trebui interzise stirile de la 17:00 mai mult decat Avatar, ca provoaca mai multa dependenta. Peace and out!