Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
18-01-2010 22:28 #5948 SP
SnowManiac

Originally Posted by
BoDoPSX
odata ce ai intrat pe net cu ea esti in blacklist. daca scapi la un val de banari, la urmatorul esti instant. foarte multi asa au patit. din experienta proprie nu stiu sa iti zic pt ca ambele console sunt nemodate

mersi mult pentru raspuns, macar nu mai "uzez" cablul ala sa il tot bag si sa il scot lol, macar am vazut ce si cat poate live-ul...si daca imi moare si xboxul asta PROMIT ca pe al-3-lea nu il mai modez...