Intre timp m-am mai documentat si am gasit acest thread legat de problema mea. Se pare ca versiune 3.15 de FW afecteaza in diverse moduri modelele mai vechi de PS3.

Ca urmare am sunat la Flanco, si am fost consola la ei. Au constatat ca se blocheaza in jocurisi au trimis un mai la Flamingo Sony Service care au spus ca ofera reparatie numai in postgarantie, garantia oferita de ei fiind de 1 an.
Un angajat Flanco m-a sfatuit sa ma duc la OPC. I-am spus ca asta o sa fac, deoarece legea 449/2003 stipuleaza ca responsabilitatea pentru asigurarea conformitatii pentru 2 ani de la data achizitionarii unui produs electronic revine vanzatorului. Ca urmare am depus, in data de 14 ianuarie o sesizare la OPC Buzau, si astept raspunsul favorabil...

1. A mai apelat cineva la OPC? Si daca da, cam cat a durat rezolvarea unei astfel de sesizari? Stiu ca termenul legal e de 30 zile, insa sper sa nu dureze mai mult de 2 saptamani...
2. Pot solicita un slim in loc pentru a nu avea iar probleme cu un alt phat, iar daca nu vor, banii inapoi?