Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Povesti de inceput in acvaristica
-
Admin
Scuze, am ramas fara net o perioada... tocmai cand scriam raspunsul. Noroc ca salvasem pe undeva:
darius3: recomandat daca iei de-afara sa mai adaugi cate ceva. Altfel cele 4Kg extra le platesti degeaba (se plateste la fiecare 10Kg iar tu ai cam 6Kg). Pretul (cu shipping inclus) este de 410 RON. Deci iesi la fel ca in Romania, dar trebuie sa iei in considerare faptul ca shippingul via UPS este de 24.98 EUR (deci in mod normal produsele te costa 410 - 80 = 330 RON).
Eu momentan sunt cam falit... dar presupun ca in aproximativ 2-3 saptamani voi fi obligat sa dau o comanda (am ramas in pana de fertilizanti).
---------- Post added 28-01-2010 at 04:53 PM ----------
Catalin: eu INTOTDEAUNA am iesit mai ieftin de-afara. A trebuit doar sa ma coordonez cu pretul la shipping, sa ma incadrez in 30Kg (acolo iesi practic cel mai bine). La anumite produse (cum ar fi filtrele externe) pretul scade cu pana la 50% (ce-or face romanasii nostrii de au asemenea adaos nu voi sti niciodata)...