Single post: Povesti de inceput in acvaristica

1. #96 SP
    Junior Member adrianowsm's Avatar
    salut. am revenit cu un upgrade la acvariu. am facut ceva sacrificii si l-am mai aranjat. Nu am cumparat aquaball-ul 2210 din cauza financiarului dar am facut un filtru intern homemade, cu popma de la fostul filtru hailea 200l/h, minisiporax, vata perlon de la sera, jbl filter start 30 de picatori, si bionitrivec de la sera, incalzitorul e in filtru. Substrat jbl aqua basis plus 2 cm, pietris 2-3 cm cu granulatia de 2-3 mm de la ceva firma de specialitate in acvarii din ungaria. numarul de pesti e neschimbat , as dori sa dau din ei sa am max 7-8, dar nu am cui si nu ii dau cui nu ii stiu ingrji, ca i-am cresut de pui si numai eu stiu cata grija le-am purtat. nu imi baj joc de munca mea. am pus o planta camboba din care cam ciugulesc. am de gand sa mai pun o radacina cu ceva muschi pe ea si inca o planta care nu creste mare. am neon sera plant de 15 w.am sa atasez niste poze cu vechiul s noul acvariu, si te rog sa imi spui ce ar mai trebui facut: aditie de co2, etc. merci si felicitari pentru ghidul facut.
    Attached Images Attached Images ptw6b.jpg