Quote Originally Posted by Khan View Post
Ahahaha, daca e cazul asta, atunci e si mai grav.

Pentru ca avem de-a face cu tipologia "eternului nemultumit care le-a jucat pe toate dar nu le-a platit pe nici unele". Admiram zilele trecute forumul vecin (daca mai pot sa-i zic vecin) cu threadul de Mass Effect 2. Pe langa nonsalanta cu care se vorbea despre cum s-a terminat un joc care nu a aparut inca (dar ce conteaza intre moderatori atata timp cat se afiseaza bannerele - cand vrei sa faci bani nu-ti mai pasa de integritate si valori morale, nu? Ca doar asa s-a imbogatit Becali).

In fine, revenind. Ideea e ca am vazut pe-acolo o multitudine de Gica Contra, eterni nesatisfacuti, dezamagiti de tot felu de fantezii aberante si de sperante puse in ceva care, la urma urmei, au primit gratuit din partea Electronic Arts.

Am invatat asta, dupa ani de piraterie inevitabila (zic eu, desi e posibil sa fiu contrazis) ca unele jocuri pot fi apreciate DIFERIT daca dai bani pe ele, decat daca le "primesti" gratis.

Ca sa evite ciocanul falnic, as sugera viitorilor beneficiari sa mentioneze ca un PRIM plus faptul ca au jucat jocul gratis, pentru ca statistic vorbind, cand vine vorba de gamerii romani, gratuitatea trage nota in jos cu vreo 2 puncte.

Scuzati-mi interventia, gata cu offtopic.

Edit: Acum am citit si explicatia data de FailedAngel. Sper sa inteleaga ca mesajul meu nu i se adreseaza lui in mod direct ci ca prefer sa ma adresez la general celor care dau note proaste jocurilor "gratuite". Poate exemplul cu Bayonetta nu e cel mai bun, insa abia astept "devoratorii" de Mass Effect 2 sa apara si pe aici.
Ok lasa-ma sa inteleg ceva. Tu imi spui ca faptul ca platesti sau nu pentru un joc isi schimba doza de subiectivism cu care il privesti? Daca dai bani pe un rahat ar trebui sa crezi ca e cel mai frumos mirositor lucru din lume? Este probabil cea mai idioata idee pe care am auzit-o anul asta.

De asta e plin forumul asta de oameni care arunca numai cu 10 in jocurile tocmai jucate, pentru ca sunt chitrosi? Am platit 150 RON pe jocul asta, it better be good. Bayonetta este probabil unul dintre cele mai neinspirate artistic jocuri pe care le-am vazut vreodata. Da pe afara de idei proaste de design si de muzica infecta. Jocul a fost iertat de o gramada reviewuri pentru ca gameplay wise e bun, chiar foarte bun. Cineva spunea pe alt thread ca Platinum games revolutioneaza gamingul cu jocuri "diferite". Bayonetta nu e diferit, e diferit pentru cineva care joaca prima data ceva de acest gen. Pentru cineva obisnuit cu jocuri japoneze e doar alt joc. Incearca sa faca ceva ce a iesit perfect in DMC3, sa fie atat de over the top incat sa fie bun. Bayonetta probabil a fost un test sa vada cat de departe se pot duce.

Intre timp No More Heroes exceleaza la fi atat de bad incat e good fara sa imi jigneasca simturile.

Am deviat in mii de parti. Faptul ca dai bani pe un joc nu ar trebui sa te orbeasca de la partile sale proaste. Presupun ca in acest caz mai tare apreciez un pirat care poate spune fara sa il doara inima ca joaca un joc prost. Din nou, nu spun ca Bayonetta este prost, este foarte fun si gandit din punct de vedere al gameplayului, este doar extrem de urat.

Te rog, daca am inteles prima idee gresit, corecteaza-ma. Si sorry pt offtopic presupun, nu cred ca e prea in plus fata de quote fiesta de mai sus...