Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PSP FW 6.20 Hello world and CFW 6.20 GEN is possible
-
Junior Member

Originally Posted by
darkboyutz
Astept sa apara un tutorial cat de curand, sa stiu daca fac update la 6.20.
Deocamdata am 5.50 si e ciudat ca au gasit hack pentru 6.20 si nu s-au ocupat de versiunile teoretic mai vulnerabile cum ar fi 5.50.

Francezii din echipa HEN parca au zis ca nu gasesc nici o justificare pentru a sparge inca un firmware din seria 5.xx , nu ofera nici o satisfactie in plus fata de ultima aparitie 5.03 GEN - D parca . In opinia lor nu merita efortul . Intre timp sunt prinsi la mijloc utilizatorii cu PSP seria 3000 si firmware mai mare de 5.03 . O proporie mica care trebuie sa astepte pana la un nou release . Asa functioneaza "scena" PSP .
Spuneau pe undeva ca noua provocare ar fi firmware-ul din seria 6.xx si ca se lucreaza la el insa Sony a cam umblat la structura si la criptare asa ca au intalnit doua "mici" probleme :
1. Este mult mai greu de decriptat si de adaugat cod nou la firmware-ul tip 6.xx
2. Datorita schimbarii de structura a noii serii de firmware foarte multe apllicatii homebrew trebuiesc sa fie rescrise pentru a putea rula pe un firmware crack-uit de tip HEN sau M33 sa zicem .
Cred ca mai avem cateva luni de asteptat dar asa cum s-au spart altele se va sparge orice firmware . ce este facut de om poate fi spart de altul . Nimic nu-i imposibil . Este si necesar intr-un fel daca ne uitam la zeciel de aplicatii care dau noi functionalitati unui UMPC de buzunar cum este de fapt PSP-ul . Daca ii puneau si functia de telefon atunci era un supergadget foarte greu de egalat .
Eu sunt tare curios daca si cum vor sparge PSP Go-ul . Adica de facut o vor face dar .. cum si cand ?