Single post: Bioshock: Challenge Rooms
-
Admin

Originally Posted by
Tekken
Omiti si pierzi din vedere mai multe chestii dar who the **** cares...fiecare cu corabia lui.
Asta este, omit ce doresc pe baniii mei, avand toate platformele la dispozitie. Acum ceva vreme eram considerat "fanboy" Sony cand o vorbeam de bine. Acum ca ma uit cum PS3/PSP a inceput sa zaca langa Wii (iar pentru mine it ****ing means something), iar sunt vazut ca "paria". Cum ziceam, in afara de LBP si Resistance 2 (poate si Motorstorm 2) nu ma incanta absolut nimic. Install-urile au devenit plictisitoare, asteptarea dupa Home & Co a devenit subiect tabu, exclusivitatile pierdute sunt la ordinea zilei, pretul lasat neschimbat (desi costurile de productie au scazut, iar consola concurenta a ajuns la aproape jumate de pret)... Well, toate astea pentru mine inseamna ceva.
On-topic: au anuntat cu trambite si mare tam-tam cum ca Bioshock pentru PS3 va avea functii exclusive de la lansare... iar acum este DLC pentru care cer bani. Pentru un joc vechi de un an, mi se pare aberant. A se vedea exemplul Burnout, unde DLC-ul este IMENS si e free. In fine, fiecare da banii pe ce doreste. Eu din "fericire" dau din ce in ce mai putini bani pe PS3/PSP. Long live Sony !