Bayonetta (Xbox 360)

+ Un joc nebun. Cine cauta logica in orice capitol (proportii dimensionale, story, miscari) sa joace altceva.
+ Mult mai fluent si mai dinamic decat DMC4. Comparam strict cu DMC4 pentru ca e unicul prezent pe seria actuala de console si pot spune ca-l depaseste clar. Spre deosebire de DMC, abia am terminat Bayonetta si parca-mi vine sa o iau de la capat pe Hard.
+ Soundtrack - muzica lenta imi inspira un aer al perioadei interbelice si se impaca neasteptat de bine cu tona de actiune care curge pe ecran

- Loading time-uri atat de scurte ca abia ai timp sa termini un combo in timpul lor /sarcasm
- Dupa ce am vazut review-ul de la Gametrailers, m-am entuziasmat prea tare pentru ultimul boss. Ma asteptam la o batalie atat de epica incat m-am inarmat cu acadele de toate felurile, ca de fapt sa folosesc una singura. Acelasi lucru mi s-a intamplat si la Darksiders, in ambele jocuri cel mai greu boss a fost primul.

9/10

Cu mentiunea ca, cel putin din punctul meu de vedere, similitudinile cu DMC se opresc la definirea genului de joc. Intre cele doua, as alege intotdeauna Bayonetta.