Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul joc devorat
-
03-02-2010 10:38 #1438 SP
Senior Member
09:09 PM
@
+cu tot respectul pentru Chuck Norris dar in comparatie cu War, vocea lui este precum a unei adolscente
+sistemul de lupta excelent
+este lung
+nu devine repetitiv
+spatiu de explorare foarte mare si foarte variat
+grafica extraordinara
+armele secundare, in special cele care ''se arunca''
+abilitatile, upgradeurile la arme, viata, etc.
+magiile, numai pe ultima am folosit-o
+bosii
+miscarile de executie
+multe secrete
+puzzle-urile
+multe altele
+
-mici, mici scapari (nu m-au deranjat deloc micile scaderi de fps si nu mi s-a intamplat sa nu raspunda comenzile la taste)
Un joc extraordinar, brusc cand l-am terminat m-am gandit la 2010, posibil sa fie unul dintre putini ani de NOTA 10 in materie de jocuri video (PRINCE OF PERSIA THE FORRGOTEN SANDS, Mass Effect 2, Darksiders, Bioshock 2, Dante Inferno, God of War 3, Halo Reach, AvP, Lost Planet 2, MAG, Splinter Cell Conviction + cel putin inca 10 mari titluri).Rar mi se intampla sa ma tina un joc lipit de gamepad 7 ore, dar si cand o face, o face calumea.
...citez un gamer de pe forum: ''Astea-s jocuri!
''
NOTA: 9.6