Single post: Bioshock: Challenge Rooms
-
Member

Originally Posted by
MonkY
In fine, fiecare cum isi asterne asa doarme...
Monky eu zic sa stai linistit. Tekken si Tavitzu sunt fanboys - asta e clar. Prin urmare opiniile lor nu vor fi niciodata lucide, gandite la rece. S-au mai vazut cazuri din acestea disperate. Si dupa ce si-au luat o alta consola, au uitat subit ce fanboys inraiti erau in partea cealalta.

Originally Posted by
h0stile
Burnout s-a vandut in draci
Vezi ca nu ti-ai facut bine lectiile. Burnout s-a vandut mai bine pe Xbox 360 decat pe PS3. Search Games | VG Chartz.com - Video Game Charts - Nintendo, Sony, Microsoft, Wii, PS3, Xbox360, DS, PSP, PC

Originally Posted by
h0stile
cine are PS3 acum se bucura poate intr-o mai mare masura decit cei cu Xbox 360 pentru ca in perioada asta MS are 2 mari exclusivitati (GoW2 si Fable 2) pe cind Sony are 4 (Motorstorm 2, R2, Socom, LBP).
Faptul ca scoate 4 exclusivitati la finish de an crezi ca incalzeste pe cineva, atata timp cat MS sare pe piata cu Ninja Gaiden 2, Lost Odyssey, Tales of Vesperia, Lost Remnant, Gears of War 2, Fable 2, Alan Wake, Banjo 3, Too Human, Halo Wars, Splinter Cell Conviction, Left 4 Dead, etc.
MGS4, LBP si probabil R2 sunt singurele exclusivitati pentru care merita PS3 (Motorstorm 2 mi se pare un kiddies game, in care te plimbi cu o barca si te uiti la raggdols cum se lovesc de diverse). Sa dai 15 milioane pentru 3 exclusivitati, mi se pare un pic aiurea (da, am PS3 si luna asta imi voi lua Xbox 360 pentru ca nu mai tine - probabil voi vinde PS3 pentru ca nu merita tinut pentru 3-4 titluri exclusive pe an).
P.S. Sper ca nu voi fi inteles gresit. Si eu am "pariat" pe Sony. Imi place consola si are potential. Din pacate nu-mi mai place deloc politica Sony si modul in care isi ignora gamerii (ceea ce nu se intampla pe vremea PSx si PS2).