Single post: Aliens vs. Predator
-
Member
Imi e greu sa iau in serios reviewerul ala... Review la review
Introducerea copiata de pe wikipedia ma face sa ma ud in fata faptului ca stie atat de multe despre 2 dintre filmele mele preferate. O fi uitat sa citeasca ca tot dealul Predatorului era stealthul, era "the hunt", rabdarea si timpul pe care si-l lua in a face orice? Neah nu conteaza asta, el vrea o masina de ucis. Si cred ca uita ca Alienul, chiar daca e the deadliest klling machine, in joc controlezi doar unul. Iar in filme nu era greu sa omori unul, puterea lor statea in numere, acolo era problema. Cataratul pe pereti e confusing, poor vertigo having cunt.
Buna metoda de a argumenta lucruri, spui ca sunt de rahat si lumea te va crede pe cuvant.
Spune ca este grafica prafuita si ca poate ar fi contribuit la atmosfera dar orice tentativa a jocului de a face tocmai asta este luata ca un defect. Lanterna lumineaza ca o lanterna, se plange el. ORLY? Probabil ar fi fost mai atmosferic pentru el daca erau toata becurile aprinse.
Citeam la sound ca e deranjant beepuitul la motion scanner si ca nu e scary. Tin minte in original ca tocmai beepuitul ala era responsabil pentru atmosfera... cand auzeai ca o ia razna stiai ca s**t is about to go down... nu stiai cand si de unde totusi, ala era farmecul.
Review in revista fizica doar o pagina? Si jumatatea de pagina e ocupata de introducere si concluzie? Chiar nu a avut despre ce sa scrie? Reviewurile pentru mine in general sunt doar un reading decent, cand sunt realizate de oameni care isi pot argumenta parerile ce sunt la baza subiective. Acest reviewer insa scrie brosuri si nu simte nevoia sa argumenteze nimic. Way to go.