Quote Originally Posted by Taw View Post
Congrats pt review, te rog reciteste-l dupa ce-l scrii.De ex fraza de la concluzie, care ar trebui sa fie de o importanta majora, e neclara, imbacsita si foarte greoaie.

"Isi depaseste predecesorul insa nu folosindu-i propriile arme asa cum face un sequel atunci cand isi detroneaza bunicul. Senzatia de implinire mi-a oferit-o jocul intocmai pentru ca m-a luat de la un nivel, m-a dezamagit pentru ca in final sa-mi arate ca de fapt asteptarile mele nu erau menite sa fie depasite ci incalcate."

Oricum se vede un pas inainte, nice.
Cateodata imi gasesc greu motivatia necesara sa scriu un review avand in vedere ca primesc mai multe Thanks daca dau o nota si enumar cateva puncte in plus si-n minus la http://www.consolegames.ro/forum/f60...l-joc-devorat/

Culmea e ca am recitit (dupa ce am postat totusi) si nu mi-a sarit in ochi incalceala din post. De aceea e bine sa existe o a doua parere care sa-ti sugereze cateva modificari inainte de a publica un articol.

Dupa ce mi-ai exemplificat fraza respectiva mi-au venit in cap vreo 3 alternative mai poetice prin care puteam sa ma exprim, si mult mai coerente.

In schimb la recitire am gasit cateva typos de la scris in graba destul de ilare "sclavi" in loc de "slavi" (in momentul respectiv chiar ma gandeam sa nu scriu sclavi si fix asta a iesit) si inca alte lucruri minore.

Pentru mine conteaza insa foarte mult ideea de ansamblu pe care si-o formeaza cititorul despre review (cel putin pana gasesc motivatia pentru a ma concentra si a fi la capacitate maxima atunci cand scriu pentru a elimina 'minoritatile') si parerile de bine sunt binevenite.