Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
Maweryck... zNow si cu mine suntem fix invers... vrem sa il luam si sa nu mai jucam MW2 NEVER!
Parerea mea despre joc dupa ce l-am jucat 1 saptamana si am ajuns la lvl 33 (Valor) . In ultimele zile chiar m-am chinuit sa-mi placa ..... La inceput mi-a placut mai ales ca-mi placuse closed beta-ul la nebunie ...
In ultimele zile am jucat un joc haotic sa-i zic asa ....Armele mi se par....n-am cuvinte deja nici nu mai folosesc iron sight-ul sau nici un fel de optics ....simt ca e inutil . Am ajuns ceva de genul spray and pray .
Mi se pare o prostie sa nu potzi sa ai mai multe profile .Poate ca mie imi place sa fiu valor , dar poate ca in weekend vreau sa joc cu prietenii mei care sunt SVER . WTF...
Dai deploy si pana iti gaseste jocul sau se strang jucatorii nu potzi sa faci nimic . De ce sa nu ma lase si pe mine sa-mi mai aranjez clasele ...sa ma mai uit putzin la arme ....la skilluri ...macar nu te plictisesti cat astepti .
P'orma faza cu frago points .OK , am inteles-o ca sa te stimuleze sa respecti ordinele leaderilor . Daca faci ce trebuie ca sa castigi , sa zicem , repari AAA dar nu a fost stabilit ca obiectiv de squad leader(care poate e un idiot sau poate in agitatia luptei nu a apucat sa restabileasca prioritatile ) nu iei frago points , deci faci mai putzina experienta si te dezvoltzi mai incet . Aperi A care este intr-o camera , daca esti in camera iei frago points daca esti afara ,tragi in unii care te flancheaza si te desparte doar un zid nu mai iei frago points .
De ce sa nu am acces la harta , sa o vad macar cat astept 20 de secunde sa ma spawnez ?
Am mai citit si pe net si majoritatea care joaca SVER sunt de parere ca jocul este f fun . Cred si eu pt ca ei cresc mai repede in rank(fiind putzin overpowered ) plus ca au ocazia sa castige de mai multe ori si nu devine frustrant . La ei nu e nevoie neaparat de cel putzin 2 plutoane de jucatori buni ca sa castige .
Una peste alta eu care joc VALOR am impresia ca joc alt joc decat cei de la alte factiuni
Am ajuns sa inteleg de ce pana la urma are o medie pe metacritic de 7.6 ( MAG (ps3) reviews at Metacritic.com ) . Imi place sa ma consider un gamer cat de cat hardcore care investeste timp in jocurile lui dar pana la urma, la sfarsitul zilei un joc tre sa fie fun sa ma faca sa ma simt bine . Si pana la urma care e marea smecherie cu 256 de jucatori ? imaginativa o camera sau un hangar prin care zboara grenade de peste tot , toata lumea trage in toata lumea si mai apare si cate unul care da cutite in stanga si in drepta , nu conteaza ca sunt d'ai lui sau dusmani ....Pt cei care nu au jocul si nu stiu ....friendly fire is on .
Oricat de hardcore sau de tacticizati suntetzi trebuie sa recunoasteti ca se moare destul de random in jocul asta daca respecti obiectivele si nu campezi pe undeva sau nu oferi suport de la distanta .
Majoritatea joaca , cu LMG .....Este aproape useless sa fii sniper in jocul asta . Pacat , mai ales ca are hartile astea imense .
MAG SUCKS (And Here Is Why) - MAG - Discussion - PlayStation MAG avetzi aici un mic thread . cu multe pareri pro si contra
Bafta

---------- Post added 13-02-2010 at 07:28 PM ----------

Quote Originally Posted by muski View Post
Eu am prins un meci cu echipa f f buna raven sa atace sver... si facusem cam 3 sferturi damage aproape ii batusem, desi atacam doar din 3 parti, poate ca daca treceau si ceilalti ii bateam cu siguranta... , ala a fost cu adevarat un meci f f frumos si tactic si aveam coechipieri care chiar isi dadeau viata sa vina numai sa te salveze(dadeau smoke in fata sa vina sa iti dea revive)+ ca avansam cu toti deodata(4 sau 5 smoke in fata + toti grenade inauntru) toti in linie chiar ziceai ca e cu adevarat razboi. Eu cu cat il joc mai mult cu atat imi place si mai mult si usor usor o sa se ajunga sa se intre in sver ca in painea calda, trebuie doar putina rabdare si coordonare.

Aaaa si MuthuRaoul lasati MW2 si veniti la un adevarat joc de coordoanare si teamplay. Asteptam cati mai multi romani sa facem un sqaud bun.
Daca as prinde si eu plutoane d;astea poate ca mi-ar placea jocul mai mult . Cred ca VALOR ofera cea mai proasta experienta la jocul asta