It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Ce mult regret ca am dat asa repede prima oara jocul. Demo-ul Bad Company 2 m-a cucerit si astfel am decis sa ii mai dau o sansa. Ce decizie inspirata!
Single player campaign terminat pe nivel de dificultate normal. Un singur cuvant capabil sa descrie jocul: EXPLOZIV!!!
[+]-Carcasa Gold Edition a jocului.
[+]-Atmosfera!
[+]-Sentimentul unic de razboi care ii ofera pe bune jocului numele de BATTLEFIELD.
[+]-BaaaaangPooowBaaam!!!
[+]-Dialoguri de-a dreptul hilare. Umor cat incape.
[+]-Personaje dragute capabile sa iti aduca un zambet pe buze chiar daca esti in mijlocul campului de lupta.
[+]-Cutscenes, cam controversat, unora nu le place faptul ca nu le poti da skip, eu le-am savurat si m-au amuzat pe deplin.
[+]-PuuuugbhhhRaTaTaTaTaTaShioouuugh PUUUUUUF!!
[+]-Fizica, grafica, culorile, designul, exploziile.
[+]-Apropo de explozii "Hey I see some russians coming" PhiuPhiuPhiu BAAAM BAAANG BOOOOOM!!
[+]-Primul joc in care repetitia face parte din categoria aspectelor pozitive.
[+]-Dupa primele 5 runde jucate in multiplayer mi-e frica de examenul pe care trebuie sa-l sustin marti la facultate.
[+]-Probabil cel mai avansat joc din punct de vedere a sunetului. O experienta audio unica.
[+]-Probabil cel mai destructiv mediu aflat intr-un joc.
[+]-BAD COMPANY! Probabil cel mai bun shooter jucat! (Dap, Modern Warfare aduna praf)
[-]-Inamicii sunt mai incapabili decat strabunica mea cu un AUG in mana.
[-]-Scurt daca nu te apuci sa cauti toate armele de colectionat si lingourile de aur. [-]-Destul de enervant sa cauti toate lingourile, Intrerupe din continuitatea exploziilor
[-]-MORE HELICOPTER ACTION
NOTA: 83%
Nu dau mai mult pentru ca as fi vrut sa fie ceva mai lung si vreau sa precizez ca aceasta nota se refera la modul single player in special. Pana ce apare Bad Company 2 ma voi axa exclusiv pe primul Battlefield, il voi rejuca pe modul hard si vreau sa adun experienta multa online. VI-L RECOMAND TUTUROR iar cei care il aveti, va astept online