Rapture Historian
Found 100 audio diaries.
...eu am reușit să adun peste 100 (110-115 dacă nu mă-nșel) fără prea mare bătaie de cap. C�teva sunt �nghețate, altele sunt sub birouri....etc. Să nu vă panicați dacă nu le-ați adunat p�nă la ultima parte a jocului. Mai sunt c�teva

- deci se admit mici greșeli
Research Master
Completed all research on every subject in Rapture.
...tot spre final. Mare atenție la tipul de
inamici (Big Sister nu apare mereu...și se poate rata). E bine să-i chinuiți puțin...asta punctează foarte mult și se face research super ușor. Există două ajutoare (tonic) ce sporesc sistemul de punctare ca să zic așa (astea le descoperiți voi

).
All Weapon Upgrades
Found every Power to the People weapon upgrade in the game.
...aici e partea ciudată lol - la �nceputul jocului spune clar că să
alegeți cu atenție (un joc de cuvinte, deoarece sistemul de
weapons upgrade nu e așa...des �nt�lnit ca �n Bioshock 1. Procedeul e același dar nu și numărul de...stații
power to the people. Stațiile se găsesc relativ ușor...și nu intrați �n panică dacă spre finalul jocului vedeți că vă lipsesc 3-4 upgrade-uri. E normal

- NU toate armele se upgradează la maxim. Trebuie alese

- spre deosebire de Bioshock 1 unde...toate erau la maxim.
Personal...pe Grenade launcher n-am pus nici-un upgrade (nici nu l-am folosit �n joc) iar pe Shotgun am pus două (nici ăla nu l-am folosit...daca-m tras de 5 ori �n tot jocul e bine). N-am stat să număr stațiile
power to the people dar un lucru e sigur. Sunt mai puține dec�t �n Bioshock 1.
Ia să vedem...un calcul la rece: Drillx3 + Spear Gunx3 + Rivet Gunx3 + Machine Gunx3 + Shotgunx2 = 14.
Imediat �ncep al 2-lea run (cu un guide) să vedem cum stă treaba. Oricum at�tea sunt 14 sau 15...