Bioshock 2@X360 - 695/1000

�nainte de-a �ncepe pareta cu + și -...am de făcut c�teva precizări:

Am scos 695GS (doar SP) �ntr-un singur run. MP nu voi juca p�nă ce nu voi avea toate achievement-urile din SP.

N-am folosit guide. E aiurea să folosești la un asemenea joc...guide (mai ales din prima). Strici TOATĂ experiența. Oricum...Bioshock 2 nu e un joc care să pună probleme...se poate obține totul cu puțină răbdare și imagiație

Bioshock 2 e super ciudat (nu zic mai multe...că no...e �ncă un joc nou). Dar am avut c�teva serii de WTF?! spre final c�nd s-au deblocat o serie de achievement-uri (cele mai importante) - ca să-o zic pe aia dreaptă...eram 100% sigur c-am ratat ceva. Pe c�nd colo...pop!

Am jucat pe Medium (nu pentru că jocul e greu, că nu e - am zis spre final de ce - , dar pentru că nu vroiam să ratez anumite chestii (personale ca să zic așa ). Acum le-am văzut liniștit...am făcut legăturile...și pot �ncepe al 2-lea run pe hard și fără vita chambers (că nu mă mai interesează nimic - distrug tot!)

Faza cu vita chambers e funny, c-am uitat să le dezactivez și n-am primit achievement-ul la final lol (asta e...le fac pe hard - ca'n 1).

Astea le-am ratat (una e din vina mea - că n-am fost suficient de atent la o fază lol)

Tips and Tricks (spoilere mici):

Și acum mici păreri:

...no cam asta-i treaba

*later edit*

Dead Rising & Left 4 Dead Easter Egg