Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
17-02-2010 02:47 #1192 SP
Senior Member

Originally Posted by
nops66
Imaginarium of Doctor Parnassus. 5/10
Am rezistat pana la final doar pt Heath Ledger.
Subscriu si eu pentru nota. Unii oameni mi l-au prezentat ca fiind divin si pus in umbra in fata populatiei din cauza marketingului masiv bagat in Avatar.
Faptul ca unii considera aceasta catastrofa drept o capodopera mi se pare foarte frustrant din partea lor. Sunt curios daca filmul iesea la ani lumina de Avatar ce impresii mai erau.
Mie nu mi-a placut deloc filmul. Expunerea narativa a fost dezastruoasa, pana si filmele din seria Twilight au mai multa coerenta din punct de vedere narativ.
Iar din punct de vedere psihologic, moral si filozofic mi s-a parut mult prea greoi pentru cinematograf. Adica o astfel de tema merge expusa intr-o carte unde cititul (in forma sa de naratie mai lenta) iti permite o evolutie mai buna si o intelegere a temei.
Nu stiu, poate m-am prostit eu, dar efectiv pentru a putea capacita ceea ce mi s-a desfasurat pe ecran pentru 2 ore ar trebui sa stau in fata unui perete alb si sa ma gandesc la ce-am facut. Cei mai prost cheltuiti 70 RON din viata mea.
Macar cand am fost la Twilight New Moon prietena mea a iesit fericita din cinematograf.
Nu s-ar putea clasifica ca ultim film vazut pentru ca planuiesc sa fac asta in cursul zilei de maine, dar daca vreti un film despre moralitate urmariti va rog: Happiness (1998)
Nota 10/10.